Installation av kylaggregat på mitt företag i Stockholm

Hej, i dagens inlägg kommer jag att berätta att jag har fått hjälp med installation av kylaggregat och det är ett kylaggregat som jag behöver på mitt företag i Stockholm. Men det här med att hitta ett företag som både säljer och installerar dessa var inte alldeles enkelt eftersom det är en speciell slags tjänst så det tog ett litet tag innan jag fann ett företag som kan vara behjälpliga med detta, men jag fann ett som kunde hjälpa mig och tack vare det och att det säkerligen är någon eller några av er som även ni behöver denna hjälp så skriver jag det här inlägget idag.

Det är så viktigt när man är i livsmedelsbranschen som jag är att man har en kylanläggning som fungerar och när jag säger fungerar så måste utrustningen vara så bra så den håller rätt temperatur. Den anläggningen som jag hade innan var gammal, man skulle faktiskt kunna säga att den var på gränsen till antik. Efter att den gamla kylanläggningen hade varit i bruk i snart 40 år så visade det sig vid upprepade kontroller att den inte höll rätt temperatur, det var ett par grader för varmt och det var inte okej då jag fick slänga mat för 25 000 kronor. Det var säkert inget fel på maten men det var ändå helt nödvändigt att kassera dessa matvaror för de fick absolut inte komma ut till konsumenterna. Det var då jag behövde finna ett företag med kompetens inom det här med installation av kylaggregat och nu har jag ett splitter nytt och det fungerar som det ska och jag är verkligen riktigt nöjd och belåten. Företaget som jag vände mig till kan jag inget annat än att rekommendera till er som behöver den här hjälpen och de är experter både på värme och kyla.